آموزش بیت باکس قسمت چهارم ریتم پایه بیت باکس (basic rhytm)

آموزش بیت باکس قسمت چهارم

آموزش بیت باکس ریتم پایه

سلام خوش آمدید به قسمت چهارم آموزش بیت باکس گوشات کو، در این قسمت قراره به شما اولین ریتم بیت باکس برای سطح مقدماتی رو یادتون بدیم و این موضوع نیاز داره که شما حتما سه قسمت قبل یعنی صدا های کیک، های هت و اسنیر رو به خوبی یاد گرفته باشید پس اگه تا الان اون صدا ها را به خوبی یاد نگرفته اید اول بروید سه قسمت قبل را تماشا کنید. ریتم پایه این جلسه به صورت کلی یک ریتم 4/4 ساده هستش که در آهنگ های بیلی جین مایکل جکسون و یا آهنگ بد گایز بیلی ایلیش استفاده شده و البته که موارد بسیار دیگه ای هم وجود دارد که معروف ترین ها رو برای شما نام بردم.

این ریتم به صورت ساده، تشکیل شده از چهار ضرب و به اصطلاح خودم چهار خونه که در داخل هر ضرب یک صدا را ما جایگزاری می‌کنیم و از خونه اول یا همان ضرب اول که با صدای کیک شروع می‌شود با یک سرعت ثابت شروع به نواختن می‌کنیم و تا به ضرب چهار برسیم که با صدای های هت تمام می‌شود و همین کار را از اول تکرار می‌کنیم یعنی از ضرب اول دوباره آغاز کرده تا ضرب چهارم برسیم و دوباره تکرار کنید بدین گونه (برای خواندن ریتم از چپ به راست بخوانید):

B – T – PH – T

نکته: حرفه B به معنی صدای کیک، حرف T به معنی صدای های هت و حرف PH به معنی صدای اسنیر بوده است. در هر قسمت از آموزش های بیت باکس ما قسمتی برای انتخاب حرف اختصاصی صدا ها در نظر گرفه ایم تا در ریتم سازی بیت باکس از آن ها استفاده کنیم.

نفس گیری در ریتم بیت باکس

نکته خیلی مهمی که شما باید به آن توجه کنید طریقه نفس گیری در ریتم پایه است. زمانی که شما صدای کیک، های هت و اسنیر اجرا می‌کنید حتما باید بدون دیافراگم انجامش بدید و اهمیت این موضوع اینجا آشکار می‌شود زیرا وقتی شما بدون دیافراگم صدا ها را تولید می‌کنید توانایی این را دارید که همزمان با بینی خود نفس بکشید که طریقه درست انجام دادن درست این موضوع را در ویدیوی آموزش بیت باکس جلسه چهارم و همچنین آموزش بدون دیافراگم زدنه هر صدا را در ویدیو قسمت خودش به طور کامل توضیح داده ام.

مترونوم چیست و چه کاربردی در بیت باکس دارد؟

موضوع دیگری که باید به آن بسیار توجه کنید استفاده از مترونوم برای نواختن ریتم پایه بیت باکسی شماست، مترونوم هم به صورت نرم افزاری وجود داری هم سخت افزاری و به طور کلی استفاده از این دستگاه باعث می‌شود شما با سرعت مناسب و ثابت ریتم خود را بنوازید و هنگامی که به صدا ها تسلط بیشتری پیدا کردید می‌توانید سرعت مترونوم را بالا ببرید.

لینک دانلود مترونوم:

برای دانلود مترونوم گوشی های اندورید کلیک کنید
برای دانلود مترونوم گوشی های IOS کلیک کنید

تکنیک سکوت در بیت باکس:

هنگامی که ما در حال اجرای ریتم پایه هستیم می‌توانیم گاهی برای جذابیت بیشتر ریتم از زدن بعضی از ضرب های داخل ریتم جلوگیری کنیم و این به این معناست که ما ارزش زمانی آن ضرب را حفظ می‌کنیم فقط به جای این که اجرایش کنیم ساکت میمانیم و دقیقا سر ضرب بعدی که مثلا مترونوم در حال شمارش است ضرب بعدی را می‌زنیم. برای متوجه شدن بهتر تکنیک سکوت ویدیو این قسمت را تماشا کنید.

سخن آخر بیت باکسی

اگر ویدیو این جلسه را به طور کامل تماشا کرده باشید متوجه می‌شوید که زدن صحیح ریتم پایه بیت باکس به چه شکل بوده و نکات مهمی مثل طریقه نفس گیری همراه با اجرای ریتم و نحوه استفاده تکنیک سکوت و همچنین نحوه درست تمرین کردن با مترونوم را برای شما به طور کامل توضیح داده ایم و حال این به شما بستگی دارد چقدر این کار را با علاقه انجام دهید و تسلط کافی در این قسمت یعنی ریتم نوازی بیت باکس پیدا کنید. در جلسه آینده یعنی قسمت پنجم آموزش بیت باکس به شما یاد خواهیم داد که چگونه باریتم پایه بیت باکس با استفاده از هامینگ ملودی نواری بکنید پس حتما تمرین کنید.

لینک های پایانی

برای دیدن ویدیو های بیشتر بیت باکس همراه با دنس و … به صفحه اینستاگرام گوشات کو سر بزنید.
لینک گروه آموزشی و رفع اشکال بیت باکس در تلگرام: عضویت در کانال.
برای دیدن ویدیو های آموزش بیت باکس من در یوتیوب کلیک کنید: یوتیوب
دیدن همه ویدیوی قسمت های آموزش بیت باکس: کلیک کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *